ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΔΟΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ελένη Γιαννατσούλια και κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Οδός Μοναξιάς», λίγους μήνες μετά την τεράστια επιτυχία του «Πρέπει Δεν Πρέπει».
Σε ένα τραγούδι με στίχους που μιλούν για πάθη που δεν καταλαγιάζουν, η μοναδική φωνή του Νίκου Οικονομόπουλου μας συγκινεί και μας φέρνει σε επαφή με τα πιο ειλικρινή συναισθήματα.
Μια σύνθεση απόλυτη, κρυστάλλινη, όπως και ο ερμηνευτής της.
«Οδός μοναξιάς ξημερώματα / σε ένα παγκάκι του δρόμου σπασμένο / Χαράζω πάλι τα δυο μας ονόματα / Και ζω, νομίζω, μα δεν ανασαίνω / Οδός μοναξιάς τα χαράματα / Καιρός να μάθω να μην περιμένω / με έχεις ξεχάσει και εσύ και τα θαύματα / Οδός μοναξιάς τα χαράματα»
Τη μουσική του «Οδός Μοναξιάς» υπογράφει ο ταλαντούχος Γιώργος Σαμπάνης και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην Ελένη Γιαννατσούλια, ένα δίδυμο που έχει χαρίσει στον Νίκο Οικονομόπουλο πολλές μεγάλες επιτυχίες.
Το music video που θα ντύσει με εικόνα το «Οδός Μοναξιάς» αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.
Παράλληλα, αυτόν τον καιρό ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει την επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία του στις ΗΠΑ, τον Καναδά αλλά και την Αυστραλία.
Το νέο τραγούδι «Οδός Μοναξιάς» του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Τα σχόλια είναι κλειστά.