ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥΕΤΟ «ΣΟΚ».

Ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς και ο πιο επιτυχημένος Έλληνας καλλιτέχνης της γενιάς του, Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ξεχωριστό ντουέτο και προκαλούν «ΣοΚ».
Το «ΣοΚ» είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό κομμάτι, με στοιχεία από rock ‘n’ roll, το οποίο απογειώνουν με τις φωνές τους και την απίστευτη ενέργειά τους οι δύο super stars του ελληνικού πενταγράμμου.
Το «ΣοΚ» αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο MadWalk 2022 σε ένα εκρηκτικό act και κατέκτησε αμέσως τις καρδιές του κοινού.
Μία καλλιτεχνική συνύπαρξη δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών με ασυγκράτητη ενέργεια, αντίληψη γύρω από τη μουσική, με κύριο μέλημα την ψυχαγωγία του κοινού.
Ο Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός επισφραγίζουν με το «ΣοΚ» την άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους στη σκηνή του «Teatro Athens», στο οποίο εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Παράλληλα, ο Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός συνυπάρχουν για ακόμα μία σεζόν ως coaches στο «The Voice of Greece».
Το «ΣοΚ» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum και τη Sakis Rouvas Music.

Τα σχόλια είναι κλειστά.