ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ «ΠΝΙΓΟΜΑΙ (ΔΕΝ ΠΝΙΓΟΜΑΙ)»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι έτοιμος να υποδεχθεί τη νέα χρονιά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανακοίνωσε μέσω των λογαριασμών που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πρόκειται να δώσει συνέχεια στο σερί των επιτυχιών του σε λίγες ημέρες και σκόρπισε ενθουσιασμό αμέσως τους πολυάριθμους θαυμαστές του.
Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη το νέο single που θα κυκλοφορήσει σύντομα έχει τον τίτλο «Πνίγομαι (Δεν Πνίγομαι)».
Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Ελένη Γιαννατσούλια, ένα δίδυμο με δοκιμασμένη χημεία που έχει χαρίσει στον Γιώργο Μαζωνάκη πληθώρα επιτυχιών κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών.
Το «Πνίγομαι (Δεν Πνίγομαι)» είναι το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά την εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία της διεθνούς συνεργασίας του με τον γνωστό τραγουδιστή Arash στο single «Τώρα Τώρα (Boro Boro)».
Μέσα σε μόλις επτά μήνες από την κυκλοφορία του, τον προηγούμενο Ιούνιο, το «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 22 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το music video του και σχεδόν 6 εκατομμύρια streams στην πλατφόρμα του Spotify.
Παράλληλα, το «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» διέγραψε μία εξίσου επιτυχημένη πορεία και στα ραδιόφωνα, ανεβαίνοντας μέχρι το νούμερο 2 τόσο στο μικτό airplay chart όσο και στο ελληνικό airplay chart της MediaInspector.
Το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.
Το ακούτε σε πρώτη μετάδοση απο το Φυστίκι radio 95,8 απο τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.