ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: «ΦΕΥΓΩ»

Το «Φεύγω», είναι μια δυναμική ερωτική μπαλάντα για όλους τους έρωτες που έφτασαν οριστικά στο τέλος τους.
Η Έλενα Παπαρίζου, η κορυφαία Ελληνίδα pop star, συναντάει ξανά δισκογραφικά τον ταλαντούχο τραγουδιστή και δημιουργό Γιώργο Σαμπάνη, δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία τους δισκογραφική συνεργασία και το αποτέλεσμα αναμένεται να συγκινήσει.
Οι δύο καλλιτέχνες μας έχουν χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων 15 ετών. Τραγούδια όπως «Το Φιλί Της Ζωής», «Η Καρδιά Σου Πέτρα», «Πυροτεχνήματα», «Αν Ήσουνα Αγάπη», «Γύρνα με Στο Χθες», αφήνοντας τη δική τους καλλιτεχνική σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία.
«Φεύγω πρώτη προσγειώνομαι / Δεν πετάω, σπάει η ψυχή μου / Μα τα πόδια στη γη πατάω / Ψέμα στο ψέμα με πήγες τόσο ψηλά / Φεύγω, το είδα αυτό το έργο».
Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελεάνα Βραχάλη.
Το «Φεύγω» μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά και αναμένεται να μεταφερθεί σε λίγες ημέρες και στις οθόνες μας με ένα music video σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.
Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός», έχοντας στο πλευρό τους την Αναστασία.
Το νέο single της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Τα σχόλια είναι κλειστά.