ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: «ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ»

Ο Ηλίας Βρεττός μας μαγεύει με ακόμα ένα ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Σε Κάποιο Μήνυμα», που συνοδεύεται από music video γυρισμένο στη Νέα Υόρκη.
Ο επιτυχημένος και αγαπητός καλλιτέχνης συνεχίζει τη δισκογραφική πορεία του με ένα τραγούδι γεμάτο συναίσθημα για όλα εκείνα τα μηνύματα που έμειναν στο κινητό μας μετά από ένα χωρισμό.
Τη μουσική του τραγουδιού «Σε Κάποιο Μήνυμα» έγραψε ο Χρήστος Χιώνης και τους στίχους η Αγγελική Μακρυνιώτη.
«Σε κάποιο μήνυμα ακόμα μ’ αγαπάς / Σε κάποιο μήνυμα υπάρχουμε ακόμη / Πώς καταφέρνεις και με λέξεις μ’ ακουμπάς / Έστω και μέσα από μια άψυχη οθόνη / Σε κάποιο μήνυμα ακόμα μ’ αγαπάς / Το χρόνο εκεί μακάρι να είχαμε παγώσει / Κι αν τώρα λες πως όλα τέλειωσαν για μας / Σε κάποιο μήνυμα δεν έχουμε τελειώσει», τραγουδά ο Ηλίας Βρεττός.
Το «Σε Κάποιο Μήνυμα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη με σκηνοθέτη τον Maximillian Papadopoulos.
Ο Ηλίας Βρεττός πραγματοποίησε τα γυρίσματα του video στο περιθώριο της πρόσφατης sold out περιοδείας του σε Αμερική και Καναδά με την Έλλη Κοκκίνου και μας ταξιδεύει, τόσο με τη φωνή του όσο και με τις εικόνες.
Την ίδια ώρα, ο Ηλίας Βρεττός χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στο «Mezzo Athens Party Stage» στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο κάθε Σάββατο και Κυριακή μαζί με την Demy, καθώς και κάθε Τετάρτη στο «Ensayar» της Θεσσαλονίκης.
Το νέο single κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Τα σχόλια είναι κλειστά.