«ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ»: ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ.

Ο Νίκος Βέρτης, ένας από τους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές και δημιουργούς, κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Πού Να Γυρνάς».
Πρόκειται για μία ερωτική μπαλάντα για τον ατέρμονο έρωτα.
«Πού να γυρνάς, πού να σκορπάς / Πώς τα φιλιά σου δίνεις αυτά που εγώ σου είχα μάθει / Πού να γυρνάς, πώς να κοιτάς τα ξένα μάτια πες μου / Και δε σε νοιάζουν τα δικά μου πια», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης με τη χαρακτηριστική ζεστασιά της φωνής του.
Τη μουσική του «Πού Να Γυρνάς» υπογράφει ο Νίκος Βέρτης και τους στίχους ο ίδιος σε συνεργασία με τη Μαίρη Καντιώτη.
Μια ευφυής ενορχήστρωση δένει αριστοτεχνικά διαφορετικές μουσικές φόρμες και η μοναδική ερμηνεία του Νίκου Βέρτη δίνει στο «Πού Να Γυρνάς» την τελική πνοή του.
Το «Πού Να Γυρνάς» είναι το επόμενο single που κυκλοφορεί ο Νίκος Βέρτης μετά από την πραγματικά σαρωτική επιτυχία «Σ’ Αγαπάω», ένα δυναμικό τραγούδι που αποτέλεσε πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.
Το «Σ’ Αγαπάω» παρέμεινε για δώδεκα συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart, ενώ από την κυκλοφορία του τον Αύγουστο του 2021 μέχρι σήμερα έχει σπάσει τα κοντέρ σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 24 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube και των 4,7 εκατομμυρίων streams στο Spotify.
Το «Πού Να Γυρνάς» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Theama και τη Heaven Music.

Τα σχόλια είναι κλειστά.