«ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ»: Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συναντά ξανά δισκογραφικά τον Γιώργο Θεοφάνους και είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στην άκρως επιτυχημένη δισκογραφική πορεία του με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.
Πριν από ένα χρόνο, στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2020, ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εμφάνισης του ότι βρίσκεται ξανά στον στούντιο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ότι μαζί ετοιμάζουν ένα νέο δίσκο σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.
Με την είσοδο του νέου έτους ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποκαλυφθεί το πρώτο δείγμα της πολυαναμενόμενης συνεργασίας του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ελεάνα Βραχάλη.
Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Ελεάνας Βραχάλης, έχει τον τίτλο «Τίποτα Εσύ» και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει από την Panik Platinum το Σάββατο 8 Ιανουαρίου.
«Το καινούργιο μας τραγούδι έρχεται το Σάββατο 8 Ιανουαρίου. Πόσο χαρούμενος είμαι γι’ αυτή την συνεργασία! Ένα μουσικό ταξίδι με δύο ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο της μουσικής! Ιστορία που άγγιξε τη δική μου ψυχή αλλά και τις ψυχές όλων μας!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το νέο τραγούδι του, παρουσιάζοντας παράλληλα το εξώφυλλο της κυκλοφορίας.
«Σας ευχαριστώ Γιώργο Θεοφάνους και Ελεάνα Βραχάλη», πρόσθεσε και ευχήθηκε για το «Τίποτα Εσύ» να «το αγαπήσετε και να το βάλετε στη καρδιά σας».
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ένιωσε ξανά τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Θεοφάνους το 2012 για τις ανάγκες του δεύτερου ολοκληρωμένου άλμπουμ του, το, οποίο είχε τον τίτλο «Παιδί Γενναίο» και περιείχε, μεταξύ άλλων, επιτυχίες όπως το ομότιτλο τραγούδι, το «Ποτέ Ξανά» και το «Μια Νύχτα Κόλαση», σε μουσική του καταξιωμένη συνθέτη.
Από την άλλη πλευρά, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμπράττει σε δισκογραφικό επίπεδο με την κορυφαία στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη.
Το «Τίποτα Εσύ» καταφθάνει ενώ συνεχίζεται η εντυπωσιακή επιτυχία της αναπάντεχης συνεργασίας του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack στο «Τελικά», το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021 και συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες παρουσίας στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Τα σχόλια είναι κλειστά.