ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟ «ΠΟΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑ».

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο Βασίλης Καρράς και η Μελίνα Ασλανίδου ενώνουν τις φωνές τους σε ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Πόση Μοναξιά».
Είναι ένα τραγούδι με έντονες κοινωνικές αναφορές και το μοναδικό τους πάθος, που κυκλοφορεί μαζί με music video.
Σε μία εποχή που τα social media κυριαρχούν, προκαλώντας την απομάκρυνση των ανθρώπων και την έλλειψη επαφής, το «Πόση Μοναξιά» έρχεται να μας θυμίσει πως η αληθινή ζωή βρίσκεται στο «μαζί» και στο «από κοντά» και όχι στα posts, τα likes και τα comments.
Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Στέλιος Ρόκκος και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου, ενώ μπουζούκι έπαιξε ο βιρτουόζος Χρήστος Νικολόπουλος.
Το «Πόση Μοναξιά» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video γεμάτο ψυχή και συναίσθημα, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Παπαβασιλείου.
Με το «Πόση Μοναξιά», οι τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες πρωταγωνιστούν σε μία μουσική σύμπραξη κορυφής από εκείνες που σπάνια συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και μας χαρίζουν ένα τραγούδι που μιλάει αμέσως στις καρδιές.
«Πόση μοναξιά χωράει σε μια οθόνη / Κι ας μαζεύεστε να φαίνεστε πολλοί / Δυστυχώς η μπαταρία μας τελειώνει / Όσο οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή /Πόσοι ακολουθούνε πια τα όνειρα σας / Και ποια όνειρα εσείς ακολουθείτε / Πόσα σ’ αγαπώ χωρούν στα κινητά σας / Κι έτσι ακίνητα αγαπάτε ότι βρείτε»
Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Τα σχόλια είναι κλειστά.