«ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙ»! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Το νέο τραγούδι είναι ένα από τα πρώτα δείγματα του αρκετά διαφορετικού άλμπουμ που ετοιμάζει πυρετωδώς ο Γιώργος Σαμπάνης.
Πιο αληθινός κι ευάλωτος από ποτέ αναμένεται να εμφανιστεί ο Γιώργος Σαμπάνης στο νέο τραγούδι του με τίτλο «Kάτι Σαν Αστέρι».
Μετά από ένα σερί δυναμικών επιτυχιών που ταρακούνησαν την Ελλάδα, όπως το «Άγρια Θάλασσα» και το «Τίποτα», ο δημιουργός των μεγαλύτερων μουσικών hit, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο single.
Το «Κάτι Σαν Αστέρι» είναι ένα εξομολογητικό τραγούδι με το οποίο αποκαλύπτει την πιο ευάλωτη και τρυφερή πλευρά του.
Η μουσική ανήκει στον ίδιο, ενώ τους στίχους υπογράφει η πάντα εκφραστική Ελένη Γιαννατσούλια και την παραγωγή ο Soumka.
Το «Κάτι Σαν Αστέρι» διαδέχεται για τον Γιώργο Σαμπάνη τη μεγάλη επιτυχία «Τίποτα», ένα τραγούδι με ένταση, ρυθμό, ενέργεια και συναίσθημα σε κάθε λέξη, το οποίο κυριάρχησε για οκτώ συνολικά εβδομάδες στην πρώτη θέση του Ελληνικού και του Μικτού Airplay Chart.
Το νέο τραγούδι είναι ένα από τα πρώτα δείγματα του επερχόμενου και αρκετά διαφορετικού στη δομή άλμπουμ, που ο Γιώργος Σαμπάνης ετοιμάζει πυρετωδώς μαζί με πλειάδα άριστων συνεργατών, ώστε να κυκλοφορήσει σύντομα από τη δισκογραφική οικογένειά του, την Cobalt Music.

Τα σχόλια είναι κλειστά.