ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ: «ΘΕΛΩ ΚΙ ΆΛΛΑ»

Ο Γιώργος Λιβάνης δίνει το ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι με το νέο του single «Θέλω Κι Άλλα», με την υπογραφή του πολυπλατινένιου διδύμου δημιουργών Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου.
Το πρώτο τραγούδι που παρουσίασαν ήταν η επιτυχημένη μπαλάντα «Να Είσαι Ευτυχισμένη», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και έγινε top trend στο YouTube όπου έχει ξεπεράσει τα 3,1 εκατομμύρια views. Επίσης ξεχώρισε στα ραδιόφωνα, καθώς έκανε είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart και ανέβηκε στο No. 12 της κατάταξης.
Με το «Θέλω Κι Άλλα», ο Γιώργος Λιβάνης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου αποκαλύπτουν μία δυναμική πτυχή της συνεργασίας τους.
Το «Θέλω Κι Άλλα» είναι ένα τραγούδι γεμάτο θετική ενέργεια, φρέσκα λαϊκά στοιχεία και σύγχρονη ενορχήστρωση, που μεταδίδει την ενέργειά του από το πρώτο άκουσμα και μπαίνει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών του Γιώργου Λιβάνη.
Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που γυρίστηκε στην όμορφη και γραφική Ύδρα με τη σκηνοθεσία του Σπύρου Φυλαχτού.
Ο Γιώργος Λιβάνης μας μεταφέρει όλο τον ερωτισμό του τραγουδιού, ντυμένο με αγαπημένες εικόνες του ελληνικού καλοκαιριού.
Το «Θέλω Κι Άλλα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Τα σχόλια είναι κλειστά.