«ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ»: Ο ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΡΑΜΜΟ.

Ο Πάνος Κιάμος δίνει άλλη όψη «Στα Χειρότερα» με το νέο τραγούδι του, στο οποίο συμμετέχει ο Αναστάσιος Ράμμος.
Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές συναντήσεις. Η διαχρονική αξία του Πάνου Κιάμου συνδυάζεται με το σπάνιο χάρισμα του Αναστάσιου Ράμμου και το τελικό αποτέλεσμα καταφέρνει να μεταφέρει στον ακροατή όλο το συναίσθημα και τη δυναμική των δύο καλλιτεχνών.
Έκφραση, πάθος και συναίσθημα είναι τα στοιχεία που καθορίζουν το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου, ενός καλλιτέχνη που αρέσκεται να δοκιμάζει και να εκπλήσσει με τη γκάμα, τις προτάσεις και τις πρωτότυπες ιδέες του.
Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού «Στα Χειρότερα» υπογράφει η ασυναγώνιστη ομάδα των ARCADE, μέλος της οποίας είναι και ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος.
Ο Πάνος Κιάμος παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι του, πριν την κυκλοφορία του video clip που το συνοδεύει, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega», το βράδυ του Σαββάτου (13/03).
Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου έρχεται στις οθόνες με ένα κινηματογραφικό video clip, εμπνευσμένο από το «Ψυχώ» και το «Bates Motel», που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσοπουλος.
Σαδισμός και σχιζοφρένεια συνθέτουν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που θυμίζει ταινία θρίλερ και κόβει την ανάσα. Ο Πάνος Κιάμος αναλαμβάνει ρόλο αφηγητή και ο Αναστάσιος Ράμμος κλέβει τις εντυπώσεις με την ικανότητά να μην ερμηνεύει μόνο τραγούδια, αλλά και ρόλους.
Το single «Στα Χειρότερα» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Τα σχόλια είναι κλειστά.