Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΣΤΑΘΕΡΟ».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι έτοιμη να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι – έκπληξη.
Το νέο single της αγαπημένης ερμηνεύτριας θα φέρει τον τίτλο «Σταθερό» και θα αποκαλυφθεί αυτήν την εβδομάδα.
Το «Σταθερό» είναι μια διασκευή του ιταλικού τραγουδιού «Impagliatori D’ Aquile», το οποίο ερμήνευσε πρώτη η Mina Mazzini το 1998 στον δίσκο της «Canarino Mannaro Vol. 2».
Τους ελληνικούς στίχους του τραγουδιού έχει υπογράψει ο κορυφαίος στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μεταξύ άλλων, στο «Το Μηδέν Αντί Για Σένα» (σε μουσική του Στέφανου Κορκολή), το «Δε Μεγαλώνουμε» (σε μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου) και το «Μισό Και Μισό», ένα ντουέτο με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε μουσική του αείμνηστου καλλιτέχνη.
Το «Σταθερό» δεν θα σηματοδοτήσει μόνο το πρώτο τραγούδι της coach του «The Voice of Greece» για το 2021, αλλά και την πρώτη προσωπική κυκλοφορία της από το 2019 μέχρι σήμερα και τα τραγούδια «Κάπου Σ’ Έχω Ξαναδεί» και «Το Κόκκινο Ποτάμι».
Το 2020 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ερμήνευσε μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη μια νέα εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού «Σαν Μαγεμένο Το Μυαλό Μου», που ηχογραφήθηκε για τις ανάγκες τηλεοπτικής διαφήμισης.
Το νέο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από τη Minos EMI / Universal την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.