Ο KANYE WEST ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ EP «EMMANUEL»

Πέρυσι την ημέρα των Χριστουγέννων ο Kanye West και το γκόσπελ γκρουπ Sunday Service Choir, του οποίου ηγείται, κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Jesus Is Born». Ένα χρόνο αργότερα, ο ράπερ και η χορωδία του κυκλοφορούν ένα EP – έκπληξη με τον τίτλο «Sunday Service», δημιουργώντας μια χριστουγεννιάτικη παράδοση.
Το EP «Emmanuel» περιέχει πέντε πρωτότυπες δημιουργίες με την υπογραφή του Kanye West, που είναι εμπνευσμένες από αρχαίες και λατινικές συνθέσεις.
Το νέο εγχείρημα του Kanye West και της Sunday Service Choir είναι «ένας εορτασμός του θαύματος της γέννησης του Ιησού Χριστού». Μεταξύ άλλων, το EP περιλαμβάνει τη χριστιανική προσευχή «Requiem Aeternam» (Αιώνια Ανάπαυση) και το χορωδιακό έργο «Magnum Mysterium», αλλά και τον χριστιανικό ύμνο «Gloria».
Η Sunday Service Choir συμμετέχει σε όλες τις δημιουργίες του «Emmanuel», ένα έργο που συνδυάζει γρηγοριανούς ψαλμούς και παραγωγή βασισμένη σε beats.
Το «Emmanuel» εξετάζει τα ίδια πνευματικά θέματα με το «Jesus Is Born», όμως έχει αρκετά μικρότερη διάρκεια σε σύγκριση με τα 19 τραγούδια (ή 84 λεπτά μουσικής) του προκατόχου του.
Ο Kanye West και η Sunday Service Choir έδωσαν την πρώτη παράστασή τους στο φεστιβάλ «Coachella» του 2019, την ημέρα του Πάσχα των καθολικών, στις 21 Απριλίου.
Στη συνέχεια άρχισαν να πραγματοποιούν σταθερές εμφανίσεις κάθε Κυριακή, σε μια ιδιότυπη μορφή εκκλησιαστικής λειτουργίας, ενώ ο 43χρονος Αμερικανός ανέβασε το 2019 και δύο όπερες μαζί με τη χορωδία, τις «Nebuchadnezzar» (Ναβουχοδονόσορ) και «Mary» (Μαρία).

Τα σχόλια είναι κλειστά.