ΈΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ- «DEJA VU»

Η Έλενα Παπαρίζου, η «Number One» pop star της χώρας, λίγο πριν το τέλος του 2020 επεφύλασσε μια έκπληξη στους θαυμαστές της.
Μπορεί το single της «Σε Ξένο Σώμα» να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Official Airplay Chart by Mediainspector, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα ακόμα ολοκαίνουργιο τραγούδι.
Πρόκειται για το «Deja Vu», ένα pop χορευτικό κομμάτι σε συνεργασία με την ανερχόμενη Marseaux, το οποίο δίνει ακόμα μια γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Αποχρώσεις».
Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι ARCADE και τους στίχους οι ARCADE μαζί με τον Solmeister.
Το «Deja Vu» έχει ήδη ξεχωρίσει, καθώς εμφανίστηκε από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στην πρώτη θέση του playlist «New Music Friday Greece» του Spotify, ενώ βρέθηκε απευθείας και στο Top 50 του ημερήσιου chart της υπηρεσίας streaming για την Ελλάδα.
Η πρώτη επίσημη τηλεοπτική προβολή του τραγουδιού θα γίνει λίγες ημέρες μετά.
Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το «Deja Vu» σε ένα εξαιρετικά hot performance στα φετινά MAD Video Music Awards, τα οποία θα προβληθούν το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021 από τη συχνότητα του MEGA.
Το «Deja Vu» θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Αποχρώσεις», που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Τα σχόλια είναι κλειστά.