ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μόλις κυκλοφόρησε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία, με τίτλο «Εμένα Να Ακούς».
Το «Εμένα Να Ακούς» έρχεται λίγους μήνες μετά την καλοκαιρινή επιτυχία «Σκάσε Ένα Φιλί» που αγγίζει τις 6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και διατηρείται σταθερά όλο αυτό το διάστημα στο Top 10 του Ελληνικού Airplay Chart της IFPI, όπως αποτυπώνεται από τη MediaInspector.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας παρασέρνει μέσα από τους στίχους και το τέμπο μίας δυναμικής, ερωτικής μπαλάντας, που αναμφισβήτητα θα γίνει η επιτυχία της χρονιάς.
«Εμένα να ακούς και όχι τους τρελούς…», τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος και αυτό πρόκειται να κάνουμε στους «δύσκολους καιρούς» που ζούμε.
Το καινούργιο του τραγούδι έχει τις υπογραφές δύο νέων ταλαντούχων δημιουργών, του Χρήστου Σαντικάι στη μουσική και του Γρηγόρη Βαξαβανέλη στους στίχους, με τους οποίους ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεργάζεται για πρώτη φορά.
Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Spotify, ενώ λίγες ημέρες αργότερα αναμένεται να κυκλοφορήσει ευρέως από τη Heaven Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίες streaming, καθώς και στο YouTube.

Τα σχόλια είναι κλειστά.