«ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ»: ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ ΠΟΥ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ.

Η Πάολα δηλώνει «Αμετανόητη» και στέλνει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα δυναμισμού με το νέο της single που κυκλοφορεί μαζί με music video.
Ασυμβίβαστη και ανατρεπτική, η πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της ταράζει τα νερά με ένα τραγούδι – πρόταση, που καυτηριάζει τα κακώς κείμενα των πολιτικών και των χειρισμών τους, δηλώνοντας παράλληλα αποφασιστικότητα.
«Φοβάμαι όσους την μοίρα μου στα χέρια τους κρατάνε, δυο μάτια αθώα παιδικά που με κοιτάνε, και όσους με όρθια την παλάμη χαιρετάνε…», τραγουδά η Πάολα με το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής της και καταθέτει ακόμα μια δυναμική ερμηνεία.
Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο έμπειρος Βασίλης Γιαννόπουλος και τη μουσική ο ταλαντούχος Γιάννης Φρασέρης.
Το «Αμετανόητη» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και εξίσου δυναμικό music video, σε σκηνοθεσία του κορυφαίου Κωνσταντίνου Ρήγου, με την Πάολα να δηλώνει με πυγμή πως «στα χέρια πιόνι κανενός δεν πρόκειται να γίνω».
Το «Αμετανόητη» μπαίνει αμέσως στη λίστα των πολλών επιτυχιών που μας έχει χαρίσει η Πάολα όλα αυτά τα χρόνια, αποτελώντας παράλληλα έναν ύμνο για εκείνους που δεν συμβιβάζονται ποτέ και μένουν πιστοί στα πιστεύω και στα θέλω τους.
Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.

Τα σχόλια είναι κλειστά.