«ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ»: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ STAN ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗ.

Ο STAN Αντιπαριώτης είναι έτοιμος να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του με ακόμα ένα τραγούδι, το οποίο προβλέπεται ότι θα αγκαλιάσει θερμά το κοινό και τα ραδιόφωνα.
Ενώ εξακολουθεί να μας συντροφεύει με την καλοκαιρινή επιτυχία του «Δεν Φταις Εσύ», που ακούγεται δυνατά μέχρι τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο single.
Το νέο τραγούδι του STAN Αντιπαριώτη θα έχει τον τίτλο «Να Ξαναρθείς».
Ένα πολύ σύντομο απόσπασμα από την επικείμενη κυκλοφορία του αγαπημένου τραγουδιστή δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους πολυάριθμους θαυμαστές του.
Όπως γίνεται αντιληπτό από την πρώτη επαφή, το «Να Ξαναρθείς» είναι ένα αμιγώς λαϊκό κομμάτι που δείχνει τη μοναδική ικανότητα του STAN Αντιπαριώτη να εναλλάσσεται σε διαφορετικά μουσικά είδη κάθε φορά και να κρατά πάντα ζωντανό το ενδιαφέρον για τα επόμενα βήματά του.
Την ίδια στιγμή, το «Δεν Φταις Εσύ» έχει συμπληρώσει ήδη τρεις μήνες παραμονής στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, όπως αποτυπώνεται από τη MediaInspector, και παραμένει στην κατάταξη μέχρι να πάρει τη σκυτάλη από την επόμενη επιτυχία του STAN Αντιπαριώτη.
Το «Να Ξαναρθείς», το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για pre-save στις δημοφιλέστερες υπηρεσίες streaming, αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Icon Music Records και την Panik Records σε λίγες ημέρες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.