ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ – «ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

«Άλλος Άνθρωπος» είναι ο τίτλος του καινούργιου τραγουδιού που μοιράζεται μαζί μας ο Κώστας Μαρτάκης.
Δεκατέσσερα χρόνια μετά το καλλιτεχνικό του ντεμπούτο και ύστερα από πολλές επιτυχίες, ο γοητευτικός τραγουδιστής μας επιβεβαιώνει πως είναι η «φωνή» του καλοκαιριού και μας χαρίζει για άλλη μια φορά μια μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία.
Ο Κώστας Μαρτάκης παρουσιάζεται ως «Άλλος Άνθρωπος» με ένα up-tempo τραγούδι και συνεχίζει να μας ξεσηκώνει στο ρυθμό του.
«Άλλος άνθρωπος τελείως έχω γίνει εξαιτίας σου, άνω – κάτω η ζωή μου, μόνο με την παρουσία σου… Για σένα άλλος άνθρωπος τελείως, έχω γίνει έτσι ξαφνικά, δεν μαζεύεται η καρδιά μου, σ’ αγαπάει υπερβολικά…», τραγουδά ο Κώστας Μαρτάκης.
Η μουσική του τραγουδιού είναι του Χρηστού Σαντικάι και τους στίχους έχει γράψει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης. Επίσης την ενορχήστρωση έκανε ο Λεωνίδας Τζίτζος και τη διεύθυνση της παραγωγής είχε ο Νίκος Γ. Μακράκης.
Το music video για το single γυρίστηκε με τη σκηνοθετική ματιά της Bodega Visuals και συμμετέχει σ’ αυτό η νεαρή ηθοποιός Ελευθερία Κοντογεώργη, με την οποία ο Κώστας Μαρτάκης συνυπήρξε αυτό το χειμώνα στη σκηνή του θεάτρου «Broadway», στην αναβίωση του έργου «Η Παριζιάνα»- πενήντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή του στο κινηματογράφο.
Το νέο τραγούδι κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Τα σχόλια είναι κλειστά.