Ο STAN ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ».

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι ετοιμάζεται να αφήσει το αποτυπώμά του στο φετινό καλοκαίρι ο STAN Αντιπαριώτης.
Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του single, το οποίο αναμένεται να σκορπίσει τεράστιο ενθουσιασμό στους πολυάριθμους θαυμαστές του.
Μετά το μελωδικό «Φταίει» και το απόλυτο summer hit «Δε Με Ξέρεις», που διατηρήθηκε για οκτώ συνεχόμενους μήνες στο Top 20 του Ελληνικού Airpaly Chart, ο STAN Αντιπαριώτης συνεχίζει με την ίδια ορμή.
Το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας θα έχει τον τίτλο «Δεν Φταις Εσύ».
Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο STAN Αντιπαριώτης μαζί με τον Στέλιο Λεγάκη.
Οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν τη δοκιμασμένη συνεργασία τους καθώς έχουν ήδη συμπράξει στο «Φταίει» του STAN, αλλά και σε τραγούδια του Στέλιου Λεγάκη όπως το «Βρες Τον Δρόμο», «Αμέτρητες Φορές», «Μ’ Έχεις Τρελάνει», «Σου Ξεδιπλώνω Την Ψυχή Μου».
Το νέο single του STAN Αντιπαριώτη με τίτλο «Δεν Φταις Εσύ» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και την Icon Music Records την Παρασκευή 5 Ιουνίου.
Την ίδια ημέρα θα δημοσιευθεί στο κανάλι του SΤΑΝ Αντιπαριώτη στο YouTube το επίσημο και άκρως καλοκαιρινό music video που θα ντύσει με εικόνα το «Δεν Φταις Εσύ», το οποίο γυρίστηκε με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη.
Στο video συμμετέχουν δύο ακόμα ταλαντούχοι συνάδελφοι του τραγουδιστή, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Χρήστος Ζώτος, σε μία αντροπαρέα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.