ΟΙ JONAS BROTHERS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «HAPPINESS CONTINUES».

Πρεμιέρα έκανε στο Amazon Prime Video το νέο ντοκιμαντέρ «Happiness Continues» των Jonas Brothers.
Η ταινία μεταφέρει στις οθόνες μας την προετοιμασία, την έναρξη και τις καλύτερες στιγμές του «Happiness Begins Tour», της πρώτης περιοδείας του boy band μετά από έξι χρόνια.
Το «Happiness Continues» είναι συνέχεια του φιλμ «Chasing Happiness» του 2019, στο οποίο ο Nick, ο Joe και ο Kevin μίλησαν για την παιδική ηλικία τους, για την επιτυχία που γνώρισαν ως συγκρότημα και για τη διάλυση του γκρουπ το 2013.
Το προηγούμενο ντοκιμαντέρ κατέγραψε επίσης την επανασύνδεση των Jonas Brothers και τη δημιουργία του άλμπουμ «Happiness Begins», η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του boy band μέσα σε δέκα χρόνια.
Το «Happiness Continues» αρχίζει από το σημείο που τελείωσε το «Chasing Happiness» και ασχολείται με τη μεγάλη περιοδεία του συγκροτήματος για την προώθηση του νέου άλμπουμ του.
Οι Jonas Brothers έκαναν ζωντανή μετάδοση στα κοινωνικά δίκτυα και απάντησαν σε ερωτήσεις των θαυμαστών τους σχετικά με το ολοκαίνουργιο φιλμ.
«Στο ντοκιμαντέρ έχουμε επιλέξει πολλές διαφορετικές πόλεις», μοιράστηκε ο Joe από το σπίτι του στο Λος Άντζελες. «Θα δείτε πολλά από το Μεξικό, θα δείτε πολλά από την Καλιφόρνια, κάποια πράγματα από τα shows στο Madison Square Garden», είπε.
Ο Nick επεσήμανε ότι το ντοκιμαντέρ καλύπτει την εναρκτήρια βραδιά της περιοδείας «Happiness Begins Tour» στο Μαϊάμι, την οποία χαρακτήρισε ως «μία από τις πιο ξεχωριστές βραδιές για εμάς». «Ήταν μια μαγική στιγμή, νομίζω ότι ίσως η αγαπημένη μου ή μία από τις κορυφαίες πέντε πιο αγαπημένες στιγμές της περιοδείας», πρόσθεσε.
Όταν ο Joe ρωτήθηκε πώς ένιωσαν οι Jonas Brothers στην πρώτη συναυλία της περιοδείας του, απάντησε: «Πετούσαμε στα σύννεφα. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι όλα πήγαν όπως ελπίζαμε».
«Σε γενικές γραμμές αισθανθήκαμε ότι το όνειρό μας ερχόταν στη ζωή και πραγματικά το βλέπεις σε αυτό το ντοκιμαντέρ… Είναι πολύ συναισθηματικό που μπορούμε να δείξουμε στους θαυμαστές μας πώς ήταν η προετοιμασία γι’ αυτό το πρώτο show και η επάνοδος στη σκηνή με τον Kevin και τον Nick», συνέχισε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.