Ο NIALL HORAN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ MUSIC VIDEO ΤΟΥ «BLACK AND WHITE».

Ο Niall Horan παρουσιάζει το music video για το τραγούδι «Black And White», το νέο single από το πρόσφατο άλμπουμ του «Heartbreak Weather».
Το «Black And White» είναι ένα πανέμορφο, up-tempo pop κομμάτι για την αγνή αγάπη, με τον Βρετανό καλλιτέχνη να υπόσχεται στην αγαπημένη του ότι θα την αγαπάει για το υπόλοιπο της ζωής του.
Το τραγούδι περιγράφει στη συνέχεια ένα γαμήλιο σκηνικό όπου ο πρωταγωνιστής του τραγουδιού και η σύντροφός του φορούν το κλασικό μαύρο κοστούμι και το καθιερωμένο άσπρο νυφικό. Από τη συγκεκριμένη εικόνα προήλθε ο τίτλος του «Black And White».
Σύμφωνα με τον Niall Horan, το «Black And White» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία έζησε τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.
«Πέρασα υπέροχα όταν ήμασταν στο στούντιο. Ήμασταν στις Μπαχάμες και πιστεύω ότι είναι ένα γαμήλιο τραγούδι. Είχα τον τίτλο λίγο καιρό και προσπαθούσα να σκεφτώ τι θα μπορούσα να κάνω μαζί του», περιγράφει ο τραγουδιστής.
«Το τραγούδι είναι βασικά για το πρώτο άτομο με το οποίο βγαίνεις ραντεβού, όταν είσαι 15 ετών και λες αυτό είναι, θα παντρευτούμε. Αυτό είναι, το έχω δει στις ταινίες και είναι ακριβώς έτσι», συνεχίζει.
«Έτσι σκέφτηκα ότι το “Άσπρο και Μαύρο” μοιάζει με το μαύρο κοστούμι και το λευκό φόρεμα και θα μπορούσε να γίνει γαμήλιο τραγούδι. Νομίζω ότι ίσως είναι το αγαπημένο μου τραγούδι στο άλμπουμ», ολοκληρώνει.
Το άλμπουμ «Heartbreak Weather» κυκλοφόρησε από την Capitol Records / Universal Music στις 13 Μαρτίου και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση του βρετανικού chart, χαρίζοντας στον Niall Horan ένα νέο υψηλό. Η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «Flicker», είχε φτάσει στο Νο. 3 του Ηνωμένου Βασιλείου το 2017.

Τα σχόλια είναι κλειστά.