Η SELENA GOMEZ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ DELUXE ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ALBUM «RARE», ΜΕ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.

Η Selena Gomez κυκλοφορεί την deluxe έκδοση του νέου άλμπουμ της «Rare», στην οποία συμπεριλαμβάνονται τρία νεα τραγούδια.
Το «Rare» κυκλοφόρησε στις αρχές Ιανουαρίου από την Interscope Records / Universal Music και σηματοδότησε το τρίτο συνεχόμενο άλμπουμ της τραγουδίστριας που κυριαρχεί στην πρώτη θέση των ΗΠΑ, έχοντας κάνει μάλιστα ντεμπούτο στην κορυφή.
Τα αληθινά συναισθήματα και οι ειλικρινείς στίχοι χαρακτηρίζουν το «Rare» από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αν δεν είναι ο καλύτερος δίσκος που έχει κυκλοφορήσει η Selena Gomez, είναι σίγουρα αυτός που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Εκτός από τα 14 κομμάτια που έχουμε ακούσει στο «Rare», μεταξύ αυτών το «Lose You To Love Me», το «Look At Her Now», το «Dance Again» και το ομότιτλο, η deluxe έκδοση του άλμπουμ περιέχει και τρία καινούργια τραγούδια με τους τίτλους «Boyfriend», «Souvenir» και «She».
Η έκδοση βινυλίου του άλμπουμ διαθέτει ως bonus track το «Feel Me», ένα αγαπημένο τραγούδι του κοινού που είχε αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Revival Tour» της pop star το 2016.
Καθώς η deluxe έκδοση του «Rare» κυκλοφορεί εν μέσω πανδημίας, η Selena Gomez δεσμεύτηκε να κάνει δωρεά στο Ταμείο Αρωγής για τον COVID-19 του προγράμματος Plus1, αλλά και να δωρίσει στο ταμείο ένα δολάριο για κάθε παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημά της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.