Ο J BALVIN ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ» ALBUM «COLORES».

Το «Colores» είναι ένα concept album που αποδεικνύει ότι η reggaeton μουσική έχει απεριόριστες δυνατότητες, ειδικά όταν βρίσκεται στα σωστά χέρια.
Ο J Balvin αποκαλύπτει το έκτο studio album του, το πολύχρωμο «Colores», που κυκλοφορεί από τη Universal Music Latino.
Τον τελευταίο χρόνο ο J Balvin πρόσθεσε στο ενεργητικό του μία σειρά απόλυτα επιτυχημένων συνεργασιών, κυρίως με ονόματα από το χώρο της latin μουσικής, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά ότι αποτελεί τον πιο περιζήτητο καλλιτέχνη στο είδος του.
Ένωσε δυνάμεις με τη Rosalía στο «Con Altura», κυκλοφόρησε μαζί με τον Bad Bunny το συνεργατικό άλμπουμ «Oasis», συμμάχησε με τον DJ Snake και τον Tyga στο «Loco Contigo» και συνάντησε τους Black Eyed Peas στο «Ritmo».
Το σκηνικό στο «Colores» είναι εντελώς διαφορετικό. Όλα τα φώτα είναι αποκλειστικά στραμμένα στον J Balvin, ο οποίος συνεργάστηκε γι’ αυτό το άλμπουμ με ένα στενό κύκλο παραγωγών, όπως ο μακροχρόνιος συνοδοιπόρος του Sky Rompiendo.
Το «Colores» περιέχει 10 τραγούδια με τίτλο ένα διαφορετικό χρώμα το καθένα, πλην ενός τραγουδιού που συμπεριλαμβάνει ολόκληρο το «Ουράνιο Τόξο».
«Η ιδέα για τη δημιουργία του “Colores” μου ήρθε σε μία στιγμή ανάπαυσης», εξηγεί ο αστέρας της reggeaton.
«Ήμουν χαλαρός και μου ήρθε η ιδέα να ονομάσω το άλμπουμ “Colores”. Και σκέφτηκα… “Γιατί να μη δώσω σε κάθε τραγούδι το όνομα ενός χρώματος;” Ο καθένας θα έχει τη δική του αντίληψη για κάθε χρώμα στο άλμπουμ. Μπορεί να κλείσετε τα μάτια σας και το “Rojo” να μην είναι κόκκινο για εσάς, αλλά μπλε», λέει.
Να σημειωθεί ότι όλα τα τραγούδια θα αποκτήσουν διαφορετικά music videos, σε σκηνοθεσία του Colin Tilley, εμπνευσμένα από την πολύχρωμη παλέτα του «Colores». Παράλληλα με την κυκλοφορία του άλμπουμ δίνεται στη δημοσιότητα το βίντεο του «Amarillo».
Για να εξηγήσει περαιτέρω το νόημα του άλμπουμ, ο J Balvin περιγράφει τα συναισθήματα που του ξυπνά καθένα από τα χρώματα του «Colores».
Για τον Κολομβιανό τραγουδιστή, το κίτρινο εμπνέει την ευτυχία, ενώ το ροζ του προκαλεί σέξι αισθήματα και του φέρνει εικόνες από άνθη κερασιάς. Επίσης προσθέτει ότι το μπλε του θυμίζει την Καραϊβική Θάλασσα (από την οποία βρέχεται η πατρίδα του) και το πράσινο αντιπροσωπεύει για εκείνον την ευημερία.
Στο μεταξύ το τραγούδι «Arcoiris» (Ουράνιο Τόξο) συμβολίζει για τον J Balvin «την ενότητα, την ένταξη, την αγάπη, την ευτυχία, τη θετική ενέργεια, την αποδοχή και τη ζωή».
Τα εικαστικά που κοσμούν το «Colores» φέρουν την υπογραφή του Ιάπωνα καλλιτέχνη σύγχρονης τέχνης Takashi Murakami, ο οποίος σχεδίασε δέκα λουλούδια για καθένα από τα τραγούδια και τα χρώματα του άλμπουμ.

Το tracklist του «Colores»:

1. Amarillo [Κίτρινο]
2. Azul [Μπλε]
3. Rojo [Κόκκινο]
4. Rosado [Ροζ]
5. Morado [Μοβ]
6. (Sky) Verde [Πράσινο]
7. Negro [Μαύρο]
8. Gris [Γκρι]
9. Arcoiris [Ουράνιο Τόξο]
10. Blanco [Άσπρο

Τα σχόλια είναι κλειστά.