Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Ο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις του με το Γάλλο – Ισραηλινό τραγουδιστή Amir και μοιράζεται μαζί του ένα δίγλωσσο τραγούδι με τον τίτλο «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ / Si On N’Aime Qu’Une Fois».
Ο Amir συστήθηκε στο γαλλικό κοινό με τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του τοπικού «The Voice» το 2014. Έγινε ευρύτερα γνωστός όταν εκπροσώπησε τη Γαλλία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2016, που έλαβε χώρα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, τερματίζοντας στην 6η θέση του μεγάλου τελικού με το τραγούδι «J’ai Cherché».
Ο 35χρονος καλλιτέχνης είχε εκδηλώσει από τότε την αγάπη του για την ελληνική μουσική και ειδικότερα για τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη.
Μία ανάσα πριν τη διεξαγωγή του τελικού της Eurovision 2016, στον οποίο είχε προκριθεί απευθείας η Γαλλία ως μέλος των «Big Five» χωρών, ο Amir τραγούδησε την αξεπέραστη επιτυχία «Αν Είσαι Ένα Αστέρι» του Νίκου Βέρτη στην κάμερα της ιστοσελίδας oikotimes.
Τέσσερα χρόνια αργότερα, οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες συνυπάρχουν στη μοναδική μπαλάντα «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ / Si On N’Aime Qu’Une Fois», ένα κομμάτι που υμνεί τον έρωτα.
Τη μουσική του τραγουδιού έχει συνθέσει ο Assaf Tzrouya και τους στίχους έχουν γράψει μαζί ο Νίκος Βέρτης και Amir.
Το single θα κυκλοφορήσει επίσημα από τις Theama και Heaven Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 20 Μαρτίου.
Την ίδια ημέρα θα αποκαλυφθεί στο επίσημο κανάλι του Νίκου Βέρτη στο YouTube το επίσημο video clip του τραγουδιού. Μία πρώτη ιδέα μπορείτε να πάρετε παρακάτω από το teaser που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.