ΤΟ «NEVER WORN WHITE » ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ KATY PERRY ΓΙΑ ΤΟ 2020.

Η Katy Perry ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της μέσα από το music video για το πρώτο της τραγούδι για τη φετινή χρονιά.
Το «Never Worn White» είναι μία μπαλάντα με γαμήλιο θέμα, βγαλμένη μέσα από την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας και τον αρραβώνα της με το γνωστό ηθοποιό Orlando Bloom.
Οι στίχοι του τραγουδιού περιγράφουν το φόβο που αντιμετωπίζει η Katy Perry μπροστά στην ιδέα του γάμου και παράλληλα εκφράζουν την επιθυμία της να διατηρήσει μία μακροχρόνια σχέση με τον αγαπημένο της.
Το «Never Worn White» είναι το τέταρτο προσωπικό τραγούδι της Katy Perry μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ της, «Witness» (2017). Κατά τη διάρκεια του 2019 η τραγουδίστρια της pop μοιράστηκε τα singles «Never Really Over», «Small Talk» και «Harleys In Hawaii», με τα οποία ζέστανε τους θαυμαστές της για τη συνέχεια.
Η Katy Perry έχει γράψει το «Never Worn White» μαζί με τους Johan Carlsson, John Ryan και Jacob Kasher.
Το music video του «Never Worn White» έδωσε τροφή για συζήτηση πριν καν κυκλοφορήσει, εξαιτίας ενός πλάνου στο teaser του που έδειχνε εγκυμονούσα την 35χρονη τραγουδίστρια.
Στο βίντεο που ασχολείται με το θαύμα της μητρότητας, η Katy Perry εμφανίζεται με ένα σύνολο δημιουργημένο από λουλούδια αλλά και με ένα κομψό λευκό φόρεμα. Στην τελευταία σκηνή η pop star αγκαλιάζει τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλιά της, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό ότι περιμένει το πρώτο παιδί της.
H Katy Perry επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αλλά και την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της, κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης που έκανε στο Ιnstagram αμέσως μετά την πρεμιέρα του music video, στο οποίο είπε:«Υπάρχουν πολλά που θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι. Δεν θα γεννήσω μόνο κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά κάτι που περιμένετε παιδιά. Ας το αποκαλέσουμε λοιπόν διπλό χτύπημα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.