Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ».

Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο ταλαντούχες και εντυπωσιακές τραγουδίστριες της γενιάς της, επιστρέφει με ένα μοναδικό τραγούδι με τίτλο «Δε Με Νοιάζει».
Το ταλέντο της έχουν εμπιστευθεί αξιόλογοι δημιουργοί του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ έχει διαγράψει μία αξιοπρόσεκτη πορεία δίπλα σε σημαντικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.
Έχοντας δώσει από νωρίς τα διαπιστευτήριά της, η Κατερίνα Λιόλιου ωριμάζει καλλιτεχνικά και συστήνεται ως μία ολοκληρωμένη λαϊκή ερμηνεύτρια μέσα από το νέο τραγούδι της «Δε Με Νοιάζει».
Η Κατερίνα Λιόλιου σαγηνεύει με τη σπάνια μίξη καθαρότητας και στιβαρότητας που χαρακτηρίζει τη φωνή της και κερδίζει τις εντυπώσεις με την ατόφια ερμηνεία της, σε ένα αληθινό και ταυτόχρονα βιωματικό τραγούδι για το αίσθημα χαράς που προκαλεί η εκδίκηση ενός προδομένου έρωτα.
Tο «Δε Με Νοιάζει» υπογράφουν δύο από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της γενιάς τους. Η μουσική είναι δημιουργία του Χρήστου Σαντικάι και οι στίχοι ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξεβανέλη.
Το video clip του «Δε Με Νοιάζει» γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.
Γοητευτική όσο ποτέ, η Κατερίνα Λιόλιου αποδίδει στο φακό τον καλύτερο εαυτό της και υποδύεται ένα ρόλο που της ταιριάζει απόλυτα, με τον αέρα μιας γυναίκας δυναμικής και ανεξάρτητης που δε φοβάται να εκφράσει όσα κουβαλά στο μυαλό και στην καρδιά της.
Το νέο τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου με τίτλο «Δε Με Νοιάζει» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Τα σχόλια είναι κλειστά.