Η LADY GAGA ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ SINGLE «STUPID LOVE».

Η αστέρας της pop κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο τραγούδι «Stupid Love» με το οποίο ανοίγει τον κύκλο του επόμενου άλμπουμ της.
Είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες της εποχής μας. Διακρίνεται για την απίστευτη άνεση με την οποία μπορεί να δημιουργεί κάθε φορά και από μία καινούργια περσόνα, ένα καλλιτεχνικό alter ego, που εκφράζει το προσωπικό όραμά της.
Το «A Star Is Born» ήταν αναμφίβολα σταθμός για την πορεία της Lady Gaga, γεγονός που επισφραγίζεται από ένα Όσκαρ, μία Χρυσή Σφαίρα και τέσσερα βραβεία Grammy.
Πολλοί θεώρησαν ότι το «A Star Is Born» θα αποτελούσε μία στροφή για την καριέρα της, όμως ένας καλλιτέχνης σαν τη Lady Gaga δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται.
Το νέο single «Stupid Love» που μόλις κυκλοφόρησε είναι το πρώτο δείγμα μίας καινούργιας σελίδας στη δισκογραφία της.
Την παραγωγή του «Stupid Love» έχουν επιμεληθεί οι BloodPop® («Million Reasons», «Perfect Illusion») και Tchami («Do What U Want», «Applause»).
Σε σκηνοθεσία του Daniel Askill, το music video του «Stupid Love» γυρίστηκε αποκλειστικά με τη χρήση του iPhone 11 Pro και εκτυλίσσεται σε έναν μυστηριώδη κόσμο, σε άγνωστο χώρο και χρόνο.
H Lady Gaga καταφθάνει με το στρατό της για να σταματήσει τη διχόνοια ανάμεσα στις φυλές ενός κατακερματισμένου κόσμου και να τους μάθει το θαύμα της καλοσύνης και της αγάπης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.