Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ».

Η ερωτική χροιά της φωνής του είναι και η ερμηνευτική του ταυτότητά όλα αυτά τα χρόνια. Με τραγούδια πότε ρυθμικά και πότε αισθαντικά, που περιγράφουν τον έρωτα, τις ανθρώπινες σχέσεις και την καθημερινότητα και ταιριάζουν πολύ στον τόνο της φωνής του, ο Γιώργος Γιαννιάς γνωρίζει πάντα μεγάλη αποδοχή.
Ο αγαπημένος ερωτικός τραγουδιστής συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι με το μελωδικό τραγούδι «Αν Φύγεις».
Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ταλαντούχος Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο έμπειρος Βαγγέλης Κωνσταντινίδης. Δύο καταξιωμένοι δημιουργοί που δίνουν στον Γιώργο Γιαννιά τα εχέγγυα της επιτυχίας.
«Μα εσύ ποτέ να μη χαθείς, μη ρίξεις κι ας μπορείς, τ’ αστέρια μου στο χώμα… Εσύ ποτέ, ποτέ ξανά, μην πάρεις αγκαλιά κανένα άλλο σώμα», τραγουδά ο Γιώργος Γιαννιάς με την ερωτική φωνή του.
Στο ρεφρέν τα συναισθήματα κορυφώνονται σε μία κατάθεση ψυχής: «Αν φύγεις από τη ζωή μου δε θα ‘χω λόγο για να ζω, αν φύγεις θα χαθεί ο ήλιος και δε θα ξημερώνει εδώ…»
Το «Αν Φύγεις» αποκτά εικόνα με ένα ατμοσφαιρικό video clip που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου. Ο ερωτισμός και το συναίσθημα που αποπνέει το τραγούδι μεταφέρεται με τη χρήση ασπρόμαυρης αισθητικής.
Το νέο single του Γιώργου Γιαννιά με τίτλο «Αν Φύγεις» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Τα σχόλια είναι κλειστά.