Η JANET JACKSON ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ALBUM ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ «BLACK DIAMOND TOUR 2020» ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Το καλοκαίρι η Janet Jackson θα αναχωρήσει για την περιοδεία «Black Diamond Tour 2020», με πρώτους σταθμούς στη Βόρεια Αμερική.
H τραγουδίστρια ανακοίνωσε την περιοδεία της, στην οποία θα παρουσιάσει ολοκαίνουργια τραγούδια της από το άλμπουμ «Black Diamond», που θα κυκλοφορήσει αργότερα εντός του 2020.
Το πρόγραμμα θα περιέχει και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πολυπλατινένιου LP «Rhythm Nation 1814» της Janet Jackson.
Το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας «Black Diamond Tour» θα κάνει στάση σε πολλές πόλεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ξεκινά στις 24 Ιουνίου στο Μαϊάμι και ολοκληρώνεται στις 23 Αυγούστου στο Tacoma Dome της Ουάσιγκτον. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 34 συναυλίες.
Οι ημερομηνίες για τα show στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο θα ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες.
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 30ών γενεθλίων του «Rhythm Nation», η Janet Jackson κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο μια συλλογή από remixes που αποτελούταν από περισσότερα 80 remixes και τρία B-sides, σε πρώτη ψηφιακή κυκλοφορία.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Janet Jackson επανακυκλοφόρησε σε βινύλιο «Rhythm Nation» μαζί με άλλα κλασικά άλμπουμ της όπως το «Janet» του 1993, το «The Velvet Rope» του 1997 και το «All For You» του 2001, μεταξύ άλλων.
Επίσης επανακυκλοφόρησε το σημαντικό για τη σόλο καριέρας της άλμπουμ «Control» του 1986, ενώ πρώτη φορά κυκλοφόρησε σε βινύλιο το «Control: The Remixes» του 1987.

Τα σχόλια είναι κλειστά.