MIGOS, TRAVIS SCOTT ΚΑΙ YOUNG THUG, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SINGLE «GIVE NO FXK»

Οι Migos ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Travis Scott και τον Young Thug για μία απόλυτη hip-hop συνεργασία που έχει τον τίτλο «Give No Fxk».
Το τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Astroworld» που διοργάνωσε ο Travis Scott στο Χιούστον του Τέξας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Παρότι ο Quavo, ο Offset και ο Takeoff έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές τόσο με τον Travis Scott όσο και με τον Young Thug, αυτή είναι η πρώτη φορά που και οι πέντε καλλιτέχνες συναντιούνται στο ίδιο τραγούδι.
Το «Give No Fxk» σηματοδοτεί επίσης την πρώτη κυκλοφορία των Migos για τη φετινή χρονιά.
Η τελευταία εμφάνιση του επιτυχημένου hip-hop γκρουπ στη δισκογραφία πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2019. Οι Migos συμμετείχαν τότε με το τραγούδι «Frosted Flakes» στο δεύτερο μέρος της συλλογής «Control the Streets» της Quality Control, της δισκογραφικής ετικέτας στην οποία ανήκουν.
Στην παραγωγή του εκρηκτικού «Give No Fxk» έχουν βάλει τις σφραγίδες τους οι Murda Beatz, DJ Durel και Joseph L’Étranger.
Το single έχει αποκτήσει εικόνα με ένα music video που χαρακτηρίζεται από πλούτο οπτικών εφέ. Στην αρχή προβάλλεται μάλιστα προειδοποίηση ότι το πλάνα είναι πιθανό να προκαλέσουν κρίσεις σε πάσχοντες από φωτοευαίσθητη επιληψία.
Αφού κυκλοφόρησαν όλοι τα δικά τους σόλο άλμπουμ το προηγούμενο διάστημα, τα μέλη των Migos ετοιμάζουν τώρα το άλμπουμ «Culture III», το οποίο θα αποτελέσει το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της ομότιτλης σειράς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.