Ο JUSTIN BIEBER ΚΑΙ Ο QUAVO ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SINGLE «INTENTIONS».

Ο Justin Bieber συνεργάζεται με τον Quavo στο ολοκαίνουργιο single «Intentions», ένα ακόμα δείγμα από τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Changes».
Μέχρι πρότινος ήταν άγνωστη κάθε λεπτομέρεια για το διάδοχο του τέσσερις φορές πλατινένιου δίσκου «Purpose», παρότι είχαν συμπληρωθεί ήδη τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία. Ίσως φαίνεται απίστευτο σε πολλές και πολλούς Beliebers, όμως λίγες μόνο ημέρες μας χωρίζουν από το τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του pop star.
Αφού τα singles «Yummy» και «Get Me» (feat. Kehlani) προετοίμασαν το έδαφος για το «Changes», το «Intentions» με τη συμμετοχή του Quavo μας βάζει στην τελική ευθεία.
Την παραγωγή του «Intentions» έχει κάνει ο ταλαντούχος Murda Beatz, γνωστός από τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως οι Travis Scott, Cardi B, Migos, Gucci Mane, 6ix9ine και άλλους.
Το music video του «Intentions» εστιάζει στις ιστορίες διάφορων γυναικών που επιχειρούν μέσα από το έργο τους να κάνουν τη διαφορά βοηθώντας άλλες γυναίκες που έχουν ανάγκη και έρχονται αντιμέτωπες στη ζωής του με δυσκολίες.
Οι γυναίκες αυτές μοιράζονται στην κάμερα τις συγκινητικές ιστορίες τους και μιλούν για την εκπαίδευση, την έλλειψη στέγης και τις ανάδοχες οικογένειες.
Στη συνέχεια παρακολουθούμε τον Justin Bieber και τον Quavo να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Alexandria House», αποστολή της οποίας είναι να παρέχει περιβάλλον σταθερότητας σε γυναίκες και παιδιά που βρίσκονται σε κρίση.
Παράλληλα, ο αστέρας της pop και ο ράπερ των Migos ανακοινώνουν τη δημιουργία ενός ταμείου για την ενίσχυση της οργάνωσης, όπου μπορούν να προσφέρουν όλοι οι θαυμαστές τους και όχι μόνο, έχοντας θέσει ως στόχο τη συγκέντρωση 200.000 δολαρίων.
Οι φιλανθρωπικές προσπάθειες του «Alexandria House» περιγράφονται αναλυτικότερα στο music video του «Intentions».
Ο Quavo δεν είναι το μόνο δημοφιλές όνομα που έχει προσκαλέσει ο Justin Bieber στο νέο άλμπουμ του.
Ο τραγουδιστής συνεργάζεται επίσης με τους Post Malone, Travis Scott, Kehlani, όπως και με τους ανερχόμενους Clever και Summer Walker.

Τα σχόλια είναι κλειστά.