Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΑΙ Η NICOL RAIDMAN ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς και η Ισραηλινή τραγουδίστρια Nicol Raidman ενώνουν τις φωνές τους σε ένα εκρηκτικό ντουέτο με νοσταλγικό χαρακτήρα.
Οι δύο καλλιτέχνες φέρνουν ξανά στο σήμερα το «Shake It Off», το αξέχαστο τραγούδι με το οποίο ο Σάκης Ρουβάς εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2004 στην Κωνσταντινούπολη, κερδίζοντας την 3η θέση στο Μεγάλο Τελικό.
Η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στη σκηνή της Eurovision έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στις αναμνήσεις μας, ενώ η iconic χορογραφία του «Shake It» εξακολουθεί να μνημονεύεται έως σήμερα.
Τη μουσική του «Shake It» έχει υπογράψει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους ο Νεκτάριος Τυράκης. Τον προγραμματισμό για την ανανεωμένη εκδοχή έκαναν οι Arcade και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος είχε επιμεληθεί και την πρωτότυπη έκδοση του τραγουδιού το 2004.
Η Nicol Raidman γεννήθηκε στην Οδησσό της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ (σημερινή Ουκρανία) και σε ηλικία δέκα ετών μετοίκησε στο Ισραήλ.
Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή στην ισραηλινή έκδοση του reality show «The Real Housewives». Το 2011 άνοιξε στο Τελ Αβίβ το δικό της κατάστημα με είδη πολυτελούς ένδυσης και το 2013 κυκλοφόρησε το δικό της άρωμα.
Η Nicol Raidman ξεκίνησε επίσημα την καριέρα της στη δισκογραφία το 2019 και ήδη έχει κυκλοφορήσει τέσσερα προσωπικά singles που έχουν κεντρίσει την προσοχή.
Το επόμενο βήμα της Ισραηλινής τραγουδίστριας είναι μία απροσδόκητη διεθνής συνεργασία με τον δικό μας Σάκη Ρουβά, που υπενθυμίζει τους άρρηκτους μουσικούς δεσμούς των δύο λαών.
Το ντουέτο του Σάκη Ρουβά και της Nicol Raidman μόλις κυκλοφόρησε, ενώ σύντομα αναμένεται να αποκαλυφθεί και το video clip του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.