ΤΟ ΝΕΟ SINGLE ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΙΑΜΟΥ «ΜΟΝΟ Σ’ ΑΓΑΠΑΩ», ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΠΑΝΗ.

Ένα ακόμη τραγούδι του Πάνου Κιάμου με όλα τα συστατικά της επιτυχίας έρχεται να συμπληρώσει τον πιο επιτυχημένο δίσκο της καριέρας του.
Σε μουσική του ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχο του λαϊκού ποιητή Νίκου Γρίτση, το «Μόνο Σ’ Αγαπάω» έρχεται να μας ταξιδέψει ερωτικά.
Ο Πάνος Κιάμος σε αυτόν το δίσκο από τη μία τραντάζει την Ελλάδα ως «Κιάμος» με χορευτικά singles γεμάτα ενέργεια, όπως τα «Θέλω Να Σε Ξαναδώ», «Αυτό Να Το Θυμάσαι» κι από την άλλη ερμηνεύει συγκλονιστικές μπαλάντες που αγγίζουν τις καρδιές μας με την ξεχωριστή ερμηνεία του «Πάνου», όπως το «Μόνο Σ’ Αγαπάω» και τα singles «Χαρταετός», «Αλλού Εσύ», «Τάσεις Φυγής».
Το επόμενο single του Πάνου Κιάμου κυκλοφορεί από σήμερα.
«Στα μάτια σου ο ήλιος θα χαθεί, στα μάτια σου θα σβήσουνε τα φώτα… Αδιάφορα περνούν τα γεγονότα, αδιάφορα περνάει κι η ζωή… Στα μάτια σου οι σκέψεις σταματούν, τα λόγια παύουν να ‘χουν σημασία, τα πάντα γύρω χάνουν την αξία, στα μάτια σου που πρωταγωνιστούν», τραγουδά ο Πάνος Κιάμος.
«Εύκολα το σ’ αγαπάω δε θα το ξεστόμιζα, είσαι κάτι παραπάνω απ’ αυτό που νόμιζα… Μόνο σ’ αγαπάω, μόνος πολεμάω και στο πλάι μου κανείς… Μόνος αρρωσταίνω, μόνος περιμένω, μα δεν πρόκειται να ‘ρθεις…»
Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Χρήστος Σούμκα.
Το single «Μόνο Σ Αγαπάω», όπως κι ολόκληρο το άλμπουμ «Πάνος Κιάμος», κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Τα σχόλια είναι κλειστά.