Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ «ΕΓΩ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ».

Ο Νίκος Απέργης παρουσιάζει το νέο τραγούδι του «Εγώ Ο Δυνατός».
Συνεχίζοντας το σερί των προσωπικών του επιτυχιών, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μας χαρίζει ακόμα ένα αισθαντικό single, το οποίο έχει αγαπηθεί από το κοινό πριν καν κυκλοφορήσει, καθώς το παρουσιάζει στις live εμφανίσεις του.
Τρυφερό και συνάμα δυναμικό, το «Εγώ Ο Δυνατός» έχει την υπογραφή του ίδιου του Νίκου Απέργη στη μουσική και του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη στους στίχους.
Μάλιστα, αυτή είναι άλλη μια επιτυχημένη τους σύμπραξη, μετά το «Κομμάτι Της Ζωής Μου», που βρέθηκε σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και μετρά πάνω από 17 εκατομμύρια views στο YouTube, το «Άρρωστη Κατάσταση» και το «Σπάσε Τα Φρένα».
Η ατμοσφαιρική διάθεση του τραγουδιού μεταφέρεται και με εικόνα μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.
«Εγώ ο δυνατός, για δες πώς ραγίζω μπροστά σου και μοιάζω μικρός… Χρειάζομαι τον ερώτά σου να γίνω Θεός, μα ο δρόμος να τρέξω κοντά σου κι απόψε κλειστός…», τραγουδά ο Νίκος Απέργης.
Αυτή την περίοδο, ο Νίκος Απέργης εξακολουθεί να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές, με τις live εμφανίσεις του κάθε Κυριακή στο «Block» στο Κολωνάκι και κάθε Τετάρτη στο «Opus» στη Γλυφάδα.
Το «Εγώ Ο Δυνατός» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum.

Τα σχόλια είναι κλειστά.