Ο STAN ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΦΤΑΙΕΙ».

Ο STAN Αντιπαριώτης αποχαιρετά το 2019 και υποδέχεται τη νέα χρόνια με ένα καινούργιο τραγούδι.
Λίγο πριν την εκπνοή του 2019, ο STAN Αντιπαριώτης κάνει τον απολογισμό του και παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Φταίει».
Έχοντας φέτος στις αποσκευές του τα τραγούδια «Κάτι Τέτοιες Νύχτες», «Δε Με Ξέρεις» και «Ξημερώνει», ο επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός αποχαιρετά τη χρονιά δημιουργικά, με την πεποίθηση ότι το «Φταίει» θα αγαπηθεί όσο και τα προηγούμενα τραγούδια του.
Σε στίχους και μουσική του STAN Αντιπαριώτη και του Στέλιου Λεγάκη, το «Φταίει» κάνει το ντεμπούτο του στο Spotify και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.
Το video clip δεν αργεί να έρθει. Τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί υπό τη σκηνοθετική ματιά του Πάνου Γιαννακόπουλου και του Μάνου Δεδεβέση.
Τις πρώτες μέρες του 2020 το «Φταίει», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την ICON MUSIC Records, θα είναι διαθέσιμο και στο YouTube.
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επιτυχημένες εμφανίσεις του STAN Αντιπαριώτη στο «Fantasia Live», με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ήβη Αδάμου, ένα σχήμα που έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο.
Παράλληλα το «Δε Με Ξέρεις», η καλοκαιρινή επιτυχία του STAN Αντιπαριώτη που όλοι τραγουδήσαμε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα των ραδιοφωνικών charts.

Τα σχόλια είναι κλειστά.