Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ : «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΣΥ»

O Στέλιος Ρόκκος χαρίζει τη φωνή του σε ένα σημαντικό σκοπό.
Το «Γυναίκα Εσύ» είναι το επίσημο τραγούδι της «ΑΝΑΣΑ», της πρώτης Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης για την υποστήριξη των ατόμων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής.
Ο πολυσύνθετος και διαχρονικά σύγχρονος τραγουδοποιός ερμηνεύει με την ξεχωριστή χροιά του μία ιδιαίτερη μπαλάντα, σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου και στίχους Αργύρη Χατζηνάκη.
Αυτό το τραγούδι είναι ένας ύμνος στο μεγάλο θαύμα, την ανάσα και τη χαρά της ζωής: στη γυναίκα: «Γυναίκα εσύ, της γης θεά, να κάνεις θαύματα πολλά, για της καρδιάς τη χάρη, Είπε! Και σ’ έπλασε ο Θεός και έχει η ζωή μας φως κι ο έρωτας φεγγάρι…»
Το «Γυναίκα Εσύ» είναι γραμμένο και εμπνευσμένο από το σημαντικό κοινωνικό έργο που πραγματοποιεί η «ΑΝΑΣΑ» και η πρόεδρό της, Ζέτας Δούκα.
Από το 2007, προσφέρουν υπηρεσίες ενημέρωσης, πρόληψης και κυρίως δωρεάν θεραπείας σε ανθρώπους (κυρίως γυναίκες) που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής, όπως ψυχογενής ανορεξία, ψυχογενής βουλιμία και επεισοδιακή υπερφαγία.
To Κέντρο Ημέρας «ΑΝΑΣΑ», αποτελεί το πρώτο και μοναδικό στη χώρα μας νοσοκομείο ημέρας εξειδικευμένο στις διατροφικές διαταραχές.
Εγκαινιάστηκε ένα χρόνο μετά την ίδρυση της «ΑΝΑΣΑ». Τα αιτήματα για θεραπεία και βοήθεια από ασθενείς και τις οικογένειές τους ήταν τόσα πολλά που επαναπροσδιορίστηκαν οι στόχοι του φορέα και τέθηκε ως επείγουσα προτεραιότητα η ίδρυση μιας δομής για τη θεραπεία των ασθενών.
Το τραγούδι «Γυναίκα Εσύ» του Στέλιου Ρόκκου κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Τα σχόλια είναι κλειστά.