Η ΠΑΟΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ…«ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ».

Η Πάολα επιστρέφει δισκογραφικά με σκοπό να φέρει την… «Καταστροφή».
Η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της επανέρχεται στο Μουσικό προσκήνιο ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του δυναμικού τραγουδιού «Περαστική» που εμφανίστηκε στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.
Αυτή τη φορά η Πάολα επανέρχεται για να μας παρασύρει όλους στη δική της… «Καταστροφή», όπως είναι εξάλλου και ο τίτλος του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της που μόλις κυκλοφόρησε.
Δυναμικό και ανατρεπτικό, όπως η ίδια η Πάολα, το «Καταστροφή» συνδυάζει διάφορα, ετερόκλητα μουσικά στοιχεία και την αγαπημένη και χαρακτηριστική χροιά της τραγουδίστρια.
Η Πάολα χρωματίζει με το μοναδικό πάθος της ερμηνείας της το τραγούδι που υπογράφει συνθετικά ο Γιώργος Νάτσιος και στιχουργικά ο ίδιος μαζί με τον Βασίλη Γιαννόπουλο.
Ο δρόμος για την «Καταστροφή» περνά από την Πάολα, η οποία γνωρίζει καλύτερα από όλους πώς να υποστηρίζει τραγούδια του είδους: Ζει, εκφράζεται και επικοινωνεί τις σκέψεις με το δικό της αληθινό τρόπο.
Παράλληλα με τα αποκαλυπτήρια του καινούργιου τραγουδιού της, η Πάολα προετοιμάζεται για την πρεμιέρα των εμφανίσεών της στη Θεσσαλονίκη. Από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκεται μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη στο «Vogue Club».
Το νέο single της Πάολα με τίτλο «Καταστροφή» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Τα σχόλια είναι κλειστά.