Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΜΟΥ» ΑΠΟΚΤΑ VIDEO CLIP.

Ένα καλλιτεχνικό και καλαίσθητο video clip παρουσιάζει ο Γιάννης Πλούταρχος.
Ο Γιάννης Πλούταρχος οπτικοποιεί τη νέα επιτυχία του «Βασιλιάς Της Μοναξιάς Μου».
Μετά το ρυθμικό «Σε Έχω Ανάγκη» και το ερωτικό «Όταν Αγαπάς», το «Βασιλιάς Της Μοναξιάς Μου» είναι το τρίτο τραγούδι από το πλατινένιο άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» του Γιάννη Πλούταρχου που έρχεται στις οθόνες μας.
Το video clip για το «Βασιλιάς Της Μοναξιάς Μου» αποκαλύπτεται παράλληλα με την είσοδο του τραγουδιού στο Top 10 του Ελληνικού Airplay Chart, καθώς συνεχίζει την ανοδική πορεία του.
Το «Βασιλιάς Της Μοναξιάς Μου» είναι ένα τραγούδι γεμάτο συναισθήματα και αναπάντητα ερωτηματικά.
Η υπέροχη ερμηνεία του Γιάννη Πλούταρχου εκφράζει την απέλπιδα προσπάθεια του πρωταγωνιστή των στίχων να βρει έξοδο διαφυγής από το δρόμο που τον οδηγεί στη μοναξιά.
Τη μαγική μουσική του single υπογράφει με τη δεξιοτεχνία του ο Γιώργος Σαμπάνης και τους υπέροχους στίχους δίνει με γενναιοδωρία ο Θάνος Παπανικολάου.
Το ασπρόμαυρο και καλλιτεχνικό video clip για το «Βασιλιάς Της Μοναξιάς Μου» γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του καταξιωμένου Κώστα Καπετανίδη, με τον οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος έχει συνεργαστεί σε ανεξίτηλες επιτυχίες από τα πρώτα χρόνια της επιτυχημένης καριέρας του, όπως τα «Ένας Θεός», «Το Καλύτερο», «Φυσάει Πολύ», «Υπήρχαν Όρκοι» και άλλα τραγούδια.
Το single «Βασιλιάς Της Μοναξιάς Μου» και το άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» κυκλοφορούν από την Panik Platinum.

Τα σχόλια είναι κλειστά.