«ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΜΑΤΙΑ» Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΜΥΡΙΕΛΛΑ ΚΟΥΡΕΝΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP ΤΟΥ.

Ο Αναστάσιος Ράμμος πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μυριέλλα Κουρεντή σε ένα κινηματογραφικό music video, δυναμικό, αισθαντικό και ανατρεπτικό.
Ο Αναστάσιος Ράμμος κυκλοφορεί από την Panik Records το νέο τραγούδι του και μας ταξιδεύει μελωδικά… «Σε Δυο Μόνο Μάτια».
Ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης, που μας έχει χαρίσει μοναδικές επιτυχίες, ερμηνευμένες τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλους καταξιωμένους τραγουδιστές, επιστρέφει με ένα δυνατό αισθαντικό τραγούδι που θα το ερωτευθούμε από το πρώτο κιόλας άκουσμα.
Τη μουσική του «Σε Δυο Μόνο Μάτια» έγραψαν οι ARCADE, μέλος των οποίων είναι και ο ίδιος ο Αναστάσιος Ράμμος, και τους στίχους η συγγραφέας Ρενέ Στυλιαρά.
Οπτικοποιώντας τη νέα του επιτυχία, ο Αναστάσιος Ράμμος πρωταγωνιστεί μαζί με την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή σε ένα κινηματογραφικό music video, δυναμικό, αισθαντικό και ανατρεπτικό, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης.
Η ερωτική μπαλάντα έγινε viral πριν καν αποκαλυφθεί.
Μέσα από μία ευρηματική καμπάνια στα social media, πολλοί διάσημοι όπως οι Ελένη Φουρέιρα, ΝΙΝΟ, Josephine, Ηλίας Βρεττός, Έλενα Τσαγκρινού, Γιώργος Παπαδόπουλος, Alcatrash, Χριστίνα Σάλτη, Μαίρη Συνατσάκη, Playmen, Βo, Ανδρομάχη, Konnie Metaxa, Νικόλας Ράπτης, Ελένη Βουλγαράκη, Στέλιος Λεγάκης, Vemily και Χρήστος Ζωτιάδης, καθώς και θαυμαστές του Αναστάσιου Ράμμου, ανέβασαν στις ιστορίες τους στο Instagram δικές τους selfies στις οποίες είχαν ένα gif με τα μάτια του τραγουδιστή στη θέση των δικών τους.
Αυτή την περίοδο ο Αναστάσιος Ράμμος εμφανίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στο «Κέντρο Αθηνών», ενώ κάθε δεύτερη Πέμπτη κάνει σόλο εμφανίσεις στο «Brockolo Bar» στη Θεσσαλονίκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.