ΟΙ JONAS BLUE ΚΑΙ RETROVISION ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ SINGLE «All NIGHT LONG».

Ο πολυπλατινένιος DJ και παραγωγός Jonas Blue και ο ανερχόμενος Γάλλος DJ RetroVision συνεργάζονται στο νέο τραγούδι «All Night Long».
Οι Jonas και RetroVision συνδυάζουν στο dancefloor hit «All Night Long» τη χρήση μουσικών οργάνων και τις ηλεκτρονικές συνθέσεις.
Το τραγούδι αποτελεί τη δεύτερη κυκλοφορία από το νέο label του Jonas Blue σε συνεργασία με τη Universal Music, την Electronic Nature, μέσα από την οποία θα παρουσιάζει τις δημιουργίες του που απευθύνονται στο κοινό των clubs.
Ο Jonas Blue εγκαινίασε την Electronic Nature με το single «I Wanna Dance».
«Σκοπός αυτού του label είναι να αγκαλιάσει και να διακινήσει την πιο club πλευρά μου. Επίσης σταδιακά θα ήθελα να φέρω νέα ταλέντα, όπως έχω κάνει με τους ερμηνευτές που συμμετέχουν στα τραγούδια μου», λέει ο Άγγλος παραγωγός. «Θα ήθελα να βοηθήσω μέσα από τις κυκλοφορίες του label στη γαλούχηση των νέων παραγωγών της house και της electronic μουσικής», σημειώνει.
Το «All Night Long» έρχεται αμέσως μετά το headline show του Jonas Blue στο περίφημο «Ministry of Sound» του Λονδίνου και την εμφάνισή του στο Amsterdam Dance Event, στο οποίο συμμετείχε μαζί καλλιτέχνες όπως οι David Guetta, Don Diablo και Tiesto.
Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο RetroVision έχει κερδίσει με τις παραγωγές και τα remixes του την υποστήριξη τόσο του κοινού όσο και ορισμένων εκ των γνωστότερων DJs του πλανήτη.
Το crossover τραγούδι «All Night Long» ενώνει τα ταλέντα του Jonas Blue και του RetroVision και αποτελεί πρόγευση όσων έχει να προσφέρει το label της Electronic Nature.

Τα σχόλια είναι κλειστά.