Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΈΣΤΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ».

Μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τίτλο «Έστω Λίγο Ακόμα».
Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα επιστρέφει δισκογραφικά με μία ερωτική μπαλάντα που συνδυάζει άψογα pop στοιχεία στον ήχο της και ιδιαίτερους στίχους.
Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο διακεκριμένος μουσικοσυνθέτης Στέφανος Κορκολής, στην πρώτη του δισκογραφική συνάντηση με τη Δέσποινα Βανδή, ενώ οι στίχοι στη μακροχρόνια συνεργάτιδά του και καταξιωμένη στιχουργό Ρεβέκκα Ρούσση.
Την παραγωγή του «Έστω Λίγο Ακόμα» έχει επιμεληθεί με την εμπειρία του ο Γιώργος Κυβέλος και την ενορχήστρωση έχει φροντίσει με τη μαεστρία του ο Soumka.
Αν ξενυχτάς δίχως λόγο… Αν ξεπερνάς κάθε φόβο… Αν αντιστέκεσαι στις στιγμές… Αν έχεις βρει άλλη αγάπη… Αν υποφέρεις για κάτι… τότε το νέο τραγούδι της Δέσποινα Βανδή θα μιλήσει κατευθείαν στην ψυχή σου.
Το «Έστω Λίγο Ακόμα» διαδέχεται το άλμπουμ «Το Δικό Μου Σινεμά» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Ιούλιο, ένα νοσταλγικό ταξίδι στα πιο αγαπημένα τραγούδια του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου, εμπνευσμένο από την πρωταγωνιστική συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή στην επιτυχημένη παράσταση «Το Δικό Μας Σινεμά».
Παράλληλα με την παρουσίαση των Live Shows του «X Factor» κάθε Πέμπτη, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται για την έναρξη των χειμερινών εμφανίσεών στο «Acro», στη σκηνή του οποίου θα συνοδεύεται από τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.