Ο HARRY STYLES ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ALBUM «FINE LINE».

Ο Harry Styles μόλις ανακοίνωσε τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου δεύτερου δίσκου του ως σόλο τραγουδιστής.
Μετά από εβδομάδες αινιγματικών αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, ο Άγγλος τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι η νέα δισκογραφική δουλειά του ονομάζεται «Fine Line».
Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου από την Columbia Records / Sony Music.
Πριν τρεις εβδομάδες περίπου ο Harry Styles επανήλθε στο μουσικό προσκήνιο με το single «Lights Up», το video clip του οποίου έχει προβληθεί σχεδόν 31 εκατομμύρια φορές έως τώρα.
Μία ακόμα μυστηριώδη ανάρτηση του τραγουδιστή στο Twitter, προκάλεσε υποψίες ότι το δεύτερο single του επερχόμενου άλμπουμ ίσως έχει τον τίτλο «Watermelon Sugar».
«Πρέπει να περιμένετε και θα το ανακαλύψετε», ανέφερε σχετικά ο Styles σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Είναι πιθανό o Harry Styles να κυκλοφορήσει το δεύτερο single από το «Fine Line» εντός των επόμενων ημερών, καθώς στις 16 Νοεμβρίου θα τραγουδήσει στην εκπομπή «Saturday Night Live» και θα εκτελέσει παράλληλα καθήκοντα παρουσιαστή.
Συγχρόνως ο Harry Styles δίνει στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ του «Fine Line».
Η φωτογραφία του εξωφύλλου έχει ληφθεί με fisheye φακό και ο 25χρονος τραγουδιστής εμφανίζεται φορώντας ένα μοβ πουκάμισο και ένα λευκό ψηλόμεσο παντελόνι. Στην κάτω αριστερή γωνία παρατηρούμε επίσης το απλωμένο χέρι μίας άγνωστης φυσιογνωμίας.
Στο εξώφυλλο δεν αναγράφεται ούτε το όνομα του τραγουδιστή ούτε ο τίτλος του άλμπουμ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.