ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ «ΈΡΩΤΑΣ Ή ΤΙΠΟΤΑ».

Ένα τραγούδι φέρνει τον κόσμο ανάποδα. Ο έρωτας έρχεται και δεν κρύβεται με τίποτα. Το «Έρωτας Ή Τίποτα» είναι το νέο single του Γιάννη Κότσιρα από το επερχόμενο άλμπουμ του.
Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Καραδήμος, ενώ την ενορχήστρωση έκανε ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος.
Με το πρώτο άκουσμα θα νιώσετε τη δύναμη της ερμηνείας και της μελωδίας. Τρία λεπτά είναι αρκετά για να σε συνεπάρουν, να σε συγκινήσουν, να σου αλλάξουν τη διάθεση της καθημερινής ρουτίνας.
«Έρωτας ή τίποτα, βρήκα όλα τ’ αντίθετα και μαζί τα έβαλα, άναψαν αίματα… Έρωτας ή τίποτα, σήκωσα τα λάβαρα σαν μια πράξη αντίστασης, βλέμματα θαύματα… Έρωτας η τίποτα, σ’ ένα τοίχο το γράφει κάποια νύχτα τ’ Αυγούστου, φώναξα τ’ αγνώστου…»
Τη σκηνοθεσία του video clip για το «Έρωτας Ή Τίποτα» επιμελήθηκε ο Σπύρος Μαλτέζος.
«Κι αν σ’ όλα έβαλα νερό, εγώ ψυχή μου θα σε πιω μέχρι την τελευταία γουλιά… Θα σου ανάψω μια φωτιά που θα φανεί σ’ όλη τη γη, να δώσει σήμα και ορμή, να ‘ρθει η άνοιξη ξανά στα κουρασμένα μας κορμιά…», τραγουδά ο Γιάννης Κότσιρας με φόντο ασπρόμαυρες εικόνες της πόλης.
Το «Έρωτας Ή Τίποτα» είναι η επόμενη κυκλοφορία του Γιάννη Κότσιρα για φέτος μετά το αισιόδοξο «Έχει Ο Θεός» και το ζεϊμπέκικο «Καρδιά Μου».
Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal Music.

Τα σχόλια είναι κλειστά.