ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΡΔΕΡΑΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ».

Ο Σπύρος Κορδεράς και ο Βασίλης Καρράς πρωταγωνιστούν σε μία δυνατή μουσική σύμπραξη και παρουσιάζουν το «Είναι Στιγμές», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.
Ο ταλαντούχος νεαρός τραγουδιστής, που έχει κάνει αξιόλογα πρώτα βήματα στη δισκογραφία, συναντά μουσικά τον καταξιωμένο ερμηνευτή, σε ένα ιδιαίτερο single που ενώνει το ροκ με το λαϊκό στοιχείο.
Τη μουσική του «Είναι Στιγμές» υπογράφει ο Χριστόφορος Κροκίδης, θρυλικός κιθαρίστας του Βασίλη Παπακωσταντίνου και συνθέτης πολλών γνωστών τραγουδιών του και τους στίχους ο Βασίλης Γιαννόπουλος, που με την πένα του έχει γράψει πολλές επιτυχίες.
«Είναι στιγμές που προσπαθείς το χρόνο να προλάβεις, θέλεις εσύ του παιχνιδιού να είσαι ο νικητής, όμως τον κόσμο τον τρελό για να τον καταλάβεις πρέπει σχεδόν χίλιες φόρες να ξαναγεννηθείς… Είναι στιγμές που η μοναξιά σαν σύρμα σε τυλίγει και σου γεμίζει το κορμί ο πόνος χαρακιές… Κάθε αλήθεια που θα πεις σε ψέμα καταλήγει και σου ματώνουν την καρδιά οι άδειες Κυριακές…», τραγουδούν οι δύο καλλιτέχνες.
Δυναμικό και εκρηκτικό, το «Είναι Στιγμές» ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα και αποτελεί προπομπό του δίσκου «Αντίστροφα», που ετοιμάζει ο Σπύρος Κορδεράς με τους Χριστόφορο Κροκίδη και Βασίλη Γιαννόπουλο και θα κυκλοφορήσει σύντομα.
«Την ευτυχία μου ‘χες πει την βρίσκεις στα σκουπίδια, φτάνεις να έχεις μια καρδιά στα στήθια καθαρή…»

Τα σχόλια είναι κλειστά.