ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ – «ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ».

«Το Ξέραμε Και Οι Δυο» ονομάζεται το νέο τραγούδι της Κατερίνας Στικούδη.
Η Κατερίνα Στικούδη, μια από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της pop – και όχι μόνο – μουσικής την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single της.
Το τραγούδι έχει τον τίτλο «Το Ξέραμε Και Οι Δυο» και αναμένεται να εγκαινιάσει επίσημα της συνεργασία της Κατερίνας Στικούδη με τη νέα δισκογραφική στέγη της, τη Minos EMI / Universal.
Το single «Το Ξέραμε Και Οι Δυο» είναι ένα ερωτικό mid-tempo κομμάτι.
Τη μουσική υπογράφουν ο STAN Αντιπαριώτης και ο DJ Rico και οι στίχοι ανήκουν στον STAN Αντιπαριώτη.
Το τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα σε 3 διαφορετικές εκδόσεις τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.
Την ίδια ημέρα θα απολαύσουμε στο επίσημο κανάλι της Κατερίνα Στικούδη στο YouTube και το επίσημο music video για του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, το οποίο προβλέπεται να συζητηθεί.
Μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, η Κατερίνα Στικούδη θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στην «Ιερά Οδό», στο πλευρό του Βασίλη Καρρά, του Γιάννη Πλούταρχου και της Έλλης Κοκκίνου. Η πρεμιέρα τους θα γίνει την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.
Παράλληλα απολαμβάνουμε την Κατερίνα Στικούδη σε έναν τηλεοπτικό ρόλο – έκπληξη στην καθημερινή σειρά «Αν Ήμουν Πλούσιος» του ANT1, ενώ το Δεκέμβριο θα πρωταγωνιστήσει στο διάσημο μιούζικαλ «Annie», που θα ανέβει στο Γήπεδο Tae Kwon Do με τη σκηνοθετική υπογραφή της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.