ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ «ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ».

H Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσιάζει το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Τα Μεγάλα Ταξίδια», ανανεώνοντας με ένα δημιουργικό τρόπο την πολύτιμη σχέση που διατηρεί με το κοινό της εδώ και τρεις δεκαετίες.
Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από τέσσερα χρόνια με 9 τραγούδια δύο ξεχωριστών δημιουργών της νεότερης γενιάς, κάνοντας μία δυναμική ανανέωσηe στο διαχρονικό της ρεπερτόριο.
Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και η στιχουργός Λήδα Ρουμάνη υπογράφουν αυτόν το δίσκο συνολικά, έχοντας στο κέντρο της έμπνευσής τους τη σπουδαία ερμηνεύτρια και τη μοναδική πορεία της.
Τα «Μεγάλα Ταξίδια» είναι ένα άλμπουμ που έφτιαξε με αγάπη, έχοντας ως συνεπιβάτες δυο δημιουργούς που αγαπάει κι εκτιμά πολύ. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν και με τους δύο. Μια συνεργασία που παρέμεινε δημιουργική μέσα στον χρόνο και έμελλε να κορυφωθεί το 2019 σε έναν ολόκληρο δίσκο.
Τα «Μεγάλα Ταξίδια» της Ελευθερίας είναι τραγούδια που αφηγούνται εννέα ξεχωριστές διαδρομές και παράλληλες ιστορίες, που σφραγίζει με την ερμηνευτική της ποιότητα και την ευαισθησία της.
Τα «Μεγάλα Ταξίδια» μπορεί να γίνουν πολύ προσωπικά για τον καθένα και την καθεμία από εμάς.
Άλλωστε όπως λέει ο στίχος του ομότιτλου τραγουδιού «τα μεγάλα ταξίδια πάντα κάνουμε μόνοι». Μοναδική οδηγία στο ταξίδι αυτό η παρότρυνση της ίδιας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, «να απολαύσουμε κάθε σημείο της διαδρομής».
Ο νέος δίσκος «Τα Μεγάλα Ταξίδια» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και τη rE:Act.

Το tracklist
1. Η Αρχή
2. Το Κλειδί
3. Κι Εγώ Που ‘Ελεγα
4. Αν Βρεθεί Θεός
5. Του Κόσμου Όλου Οι Προσευχές
6. Οι Μνήμες
7. Ο Δραπέτης
8. Οι Μήνες
9. Τα Μεγάλα Ταξίδια

Τα σχόλια είναι κλειστά.