ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΤΟ ΠΡΩΤΟ TEASER ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ».

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο επίσημο teaser από το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τίτλο «Χαρτοπόλεμος», που έχει αγαπηθεί από το κοινό πριν ακόμα κυκλοφορήσει.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά τη στιγμή που συνεχίζεται στα ραδιόφωνα όλη της χώρας η επιτυχία του single «Μη Μου Πεις Για Πάντα», το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου και έχει παραμείνει για 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τραγουδιού «Χαρτοπόλεμος» πριν από τρεις εβδομάδες, όταν πραγματοποίησε τα γυρίσματα για το video clip που θα το οπτικοποιήσει.
Ο «Χαρτοπόλεμος» απέσπασε σχόλια θαυμασμού από μία unplugged ερμηνεία που ανάρτησε η τραγουδίστρια στα κοινωνικά δίκτυα, αυξάνοντας την προσμονή των θαυμαστών της.
«Όλα στον αέρα, χαρτοπόλεμος, έμοιαζες μ’ αγάπη κι ήσουν πόλεμος, τέλος με το λίγο, βιαστικά την πόρτα ανοίγω και φέρτε μου μια θάλασσα να φύγω…»
Τη μουσική του single, που έχει ξεχωρίσει πριν καν αποκαλυφθεί, υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.
Ο «Χαρτοπόλεμος» της Νατάσας Θεοδωρίδου θα κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής από τη Heaven Music σε λίγες ημέρες.
Συγχρόνως η Νατάσα Θεοδωρίδου συμπληρώνει ένα μήνα επιτυχημένων εμφανίσεων στο «Club Vogue» της Θεσσαλονίκης, όπου έχει στο πλευρό της τους Onirama και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.