ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ – «ΜΑΚΑΡΙ»

Ο Στέλιος Ρόκκος παρουσιάζει το νέο του single «Μακάρι», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και μας χαρίζει την πιο μελωδική ευχή, ντυμένη με την υπέροχη φωνή του.
Ο πολυσύνθετος και διαχρονικά σύγχρονος τραγουδοποιός ερμηνεύει ένα ρυθμικό ερωτικό τραγούδι, σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα και μπαίνει αμέσως στη λίστα με τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες του.
«Μακάρι να ‘σουνα εδώ, μες στη μοναξιά να μη παιδεύομαι, μακάρι να ‘ξερα κι εγώ, τι με πιάνει και γιατί ξοδεύομαι… Μακάρι να ‘σουνα εδώ, να κάνεις βόλτα πάλι στο σεντόνι μου, στην αγκαλιά σου να κρυφτώ, να σου πω την πιο βαθιά συγγνώμη μου», τραγουδά ο Στέλιος Ρόκκος.
To single αποτελεί προπομπό του νέου άλμπουμ του Στέλου Ρόκκου, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 και θα περιλαμβάνει κομμάτια σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη.
Το «Μακάρι», με το ιδιαίτερο μουσικό ύφος και τη μοναδική χροιά του Στέλιου Ρόκκου, συνοδεύεται από ένα δυναμικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος, μέσα από το οποίο ξεδιπλώνονται τρεις δυνατές ανθρώπινες ιστορίες.
Αυτή την περίοδο, ο Στέλιος Ρόκκος, που το καλοκαίρι πραγματοποίησε σειρά sold out συναυλιών, προετοιμάζεται για την πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο «Estate» της Αθήνας, όπου θα εμφανίζεται, για ακόμα μία σεζόν, με τον Σάκη Ρουβά, ενώ στην παρέα τους θα προστεθεί η Έλενα Παπαρίζου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.