ΟΙ MAROON 5 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ SINGLE «MEMORIES».

Οι Maroon 5 επιστρέφουν με το ολοκαίνουργιο single «Memories» που κυκλοφορεί από τις 222 Records και Interscope Records / Universal Music.
Το «Memories» είναι το πρώτο τραγούδι του pop συγκροτήματος μετά το smash hit «Girls Like You» με τη συμμετοχή της Cardi B, του οποίου το video clip έχει συγκεντρώσει αθροιστικά πάνω από 2,6 δισεκατομμύρια προβολές μέσα σε 16 μήνες.
Το «Girls Like You» κατέκτησε την κορυφή σε ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Νέα Ζηλανδία, Ισραήλ και σε πολλές άλλες χώρες της υφηλίου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, όπου το τραγούδι διένυσε 9 διαδοχικές εβδομάδες στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart και έχει συμπληρώσει 12 μήνες αδιάλειπτης παρουσίας στο Top 20.
Αποκορύφωμα του θριάμβου του «Girls Like You» ήταν η παραμονή στο Νο. 1 του Adult Contemporary Chart στις ΗΠΑ για τον αριθμό – ρεκόρ των 36 εβδομάδων, όπως και η υποψηφιότητά του στα Βραβεία Grammy, MTV Music Awards, iHeartRadio MusicAwards, Teen Choice Awards και τα 4 βραβεία που κέρδισε στα Billboard Music Awards 2019.
Οι Maroon 5 προμήνυσαν την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού «Memories» δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα μία σειρά από φωτογραφικά κολλάζ με τις προσωπικές αναμνήσεις τους.
Το «Memories» είναι ένα συναισθηματικό και αρκετά βιωματικό mellow τραγούδι. «Υπήρχε μία εποχή που θυμάμαι, που δεν γνώριζα τον πόνο, που πίστευα στο για πάντα και ότι όλα θα έμεναν ίδια», τραγουδά ο Adam Levine.
Την παραγωγή του single έχουν αναλάβει οι The Monsters & Strangers και ο Levine.

Τα σχόλια είναι κλειστά.