ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ, ΝΕΟ SINGLE «ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ».

«Μου Στοιχίζει» είναι ο τίτλος του νέου single από το άλμπουμ «Πάνος Κιάμος», ένα δίσκο που έχει βγάλει μεγάλες επιτυχίες, όπως τα «Αλλού Εσύ», «Χαρταετός», «Θέλω Να Σε Ξαναδώ», «Τάσεις Φυγής», «Αυτό Να Το Θυμάσαι» κ.ά.
Το «Μου Στοιχίζει» είναι ένα πολύ δυνατό τραγούδι με στίχους από την Ελένη Γιαννατσούλια που κόβουν σαν μαχαίρι, αλλά και μουσική με έμφαση στην παράδοση και στα δημοτικά ακούσματα, σε σύνθεση του ταλαντούχου Γιάννη Φρασέρη.
«Μου στοιχίζει που ανοίγει ο καιρός κι ανθίζει η γη και στο γκρίζο σύννεφό σου ψάχνω για μια διαφυγή… Μου στοιχίζει που πλημμύρες με κυκλώνουν διαρκώς, που αρνείσαι να με σώσεις κι ας το θέλω διακαώ…», τραγουδά ο Πάνος Κιάμος.
Ο δημοφιλής λαϊκός καλλιτέχνης, πιο ώριμος από ποτέ, καταφέρνει για ακόμα μια φορά με την ερμηνεία του να διαποτίσει το τραγούδι με γνήσιο συναίσθημα.
Ο Πάνος Κιάμος είναι ο τραγουδιστής που τη μία ξεσηκώνει την Ελλάδα με χορευτικά singles γεμάτα ενέργεια και την επομένη ερμηνεύει συγκλονιστικά τραγούδια που αγγίζουν τις καρδιές μας, ευλογημένα με το ξεχωριστό ταλέντο ενός πηγαίου καλλιτέχνη.
Το single «Μου Στοιχίζει» και το άλμπουμ «Πάνος Κιάμος» κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

Τα σχόλια είναι κλειστά.